Salut, te sunam noi?
Goarna

Despre afiliere la PC Garage

Noi credem ca a venit momentul sa castigi de pe urma prietenilor tai.

Lor le dam un discount de 1% iar tie iti oferim 2% din valoarea cumparaturilor facute de ei. Simplu!

Ei trebuie doar sa foloseasca codul tau unic in comenzile lor. Pentru a-i convinge mai usor, povesteste-le de buna ta colaborare cu PC Garage si nu uita: ei au 1% discount la fiecare comanda ce foloseste codul tau. Poti sa transmiti codul cum doresti: pe messenger, blog, forum, email etc.

Iar ca sa-ti fie si mai usor, poti descarca si tipari fisierul PDF care contine cupoane de reducere tipizate. Nu-ti mai ramane decat sa completezi codul tau de afiliere si sa le imparti prietenilor!

In cazul in care nu ai primit codul si doresti sa intri in programul de afiliere nu trebuie decat sa soliciti unul. Solicita cod unic de voucher

Daca ti-ai generat deja un cod de afiliere, il poti vedea in sectiunea Vouchere din contul tau.

Nu uita: trebuie sa fii inregistrat pe site-ul PC Garage!

Regulamentul oficial al campaniei promotionale "Da pe goarna si iesi pe plus"

Art. 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei promotionale "Da pe goarna si iesi pe plus" (denumita in continuare "Campania") este S.C. PC Garage S.R.L., cu sediul social in Str. Logofat Tautu 68A, Sector 3, Bucuresti.

Campania promotionala se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza "Regulamentul"). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la campania promotionala.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt.

Art. 2. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania promotionala "Da pe goarna si iesi pe plus" are caracter permanent.

Art. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

La Campanie are dreptul sa participe orice persoana fizica, inclusiv cetatenii straini din Romania, care are cont pe siteul www.pcgarage.ro, exceptie facand angajatii Organizatorului, ai S.C. PC Garage S.R.L., ai celorlalte companii implicate in organizarea si desfasurarea campaniei promotionale, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la aceasta campanie promotionala are valoare de acceptare integrala si liber consimtita a prevederilor prezentului Regulament.

Art. 4. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se desfasoara pe perioada nelimitata si are urmatorul mecanism de participare.

Trimite mai departe codul unic primit pe email prietenilor sau posteaza-l pe forum sau pe blogul tau. Cei care il vor folosi vor beneficia de 1% reducere la comenzile de pe www.pcgarage.ro. Tu vei castiga 2% din valoarea comenzilor tuturor celor care au folosit acest cod . Vei primi castigurile sub forma unui voucher pe care il poti genera oricand din contul tau.

De exemplu: codul tau a fost utilizat in comenzi efectuate in valoare de 10.000 RON; tu vei primi un voucher in valoare de 200 RON.

In cazul in care nu ai primit codul si doresti sa intri in campania de afiliere nu trebuie decat sa soliciti unul aici.

Fiecare participant poate verifica statusul comenzilor efectuate care contin codul sau unic in contul personal de pe www.pcgarage.ro.

Participantii nu pot folosi codul unic in propriile comenzi pe care le inregistreaza la PC Garage.

Promovare prin Google AdWords, Search sau Display, Facebook Ads sau alte campanii de tip Pay per Click este interzisa si duce automat la suspendarea codului de voucher.

Inducerea in eroare in ceea ce priveste valoarea reducerii, promisiunea unor reduceri false, mai mari de 1%, duce automat la suspendarea codului de voucher.

Art. 5. CONDITII DE VALIDARE

Pentru ca inscrierile sa fie considerate valide, persoanele inscrise trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

  1. Sa indeplineasca toate conditiile privind dreptul de participare, astfel cum sunt specificate la Art. 3 din Regulament;
  2. Codul unic al unui participant sa fie folosit in cel putin o comanda efectuata si achitata de un client.

Art. 6. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant in aceasta pagina.

Art. 7. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Participarea la Campanie implica acceptarea expresa a participantilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Organizator in scopul unor potentiale informari ulterioare din partea acestuia.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia societatilor comerciale implicate in organizarea Campaniei si a operatorului de marketing direct al Organizatorului.

Participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Art. 8. INCETAREA CAMPANIEI

Prezenta Campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie caz de forta majora, conform legislatiei in vigoare, sau in cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel incat organizarea si desfasurarea Campaniei cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.

Art. 9. CLAUZE FINALE

Participantii la Campanie nu pot opta pentru primirea contravalorii voucherelor in bani.

Discountul se calculeaza numai pentru produse. Nu sunt incluse: taxe de expeditie, taxa verde, ecotaxa, servicii etc.

Discountul se acorda din suma totala incasata, suma ce include TVA.

Nu se acorda discount pentru comenzile care au beneficiat de alte discounturi suplimentare, in afara celui de 1% provenit din voucher.

Nu se acorda discount pentru produsele aflate in lichidare de stoc.

La cererea clientului se poate furniza statusul comenzilor efectuate prin codul sau unic.

La cererea participantului se poate furniza statusul comenzilor efectuate prin codul sau unic.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata Campaniei si va face public acest lucru.

Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.