Laptopuri

Buna dimineata. Te-ai trezit si te gandesti sa-ti vezi pagina de Facebook. Te ridici cu greu, te lovesti de-un colt al noptierei si deschizi computerul. In timp ce-astepti sa porneasca, te-ntrebi de ce nu ti-ai luat un laptop. L-ai tine pe noptiera, in stand-by, si ti-ai incepe ziua cu un flirt in loc de-o vanataie.

Televizoare LED

Oare cum se vedea leul ala care-ataca o gazela pe un ecran de-un metru?

Hard disk-uri externe

In timp ce te chinui sa mufezi cablul de retea, mintea iti fuge catre streamul radio. Apoi catre streamul I/O. Eviti la milimetru atacul de panica promitandu-ti solemn ca o sa faci back-up-uri in fiecare saptamana. In fiecare saptamana!

Tablete

Emisiunea despre lei se termina. Butonezi putin si dai peste un documentar despre mesopotamieni. Mesopotamienii scriau pe tablete din lut. Hm…

Smartphone

Se face seara. Mai precis, se face ora la care te suna parintii. Raspunzi mecanic valului de intrebari si-ti vine ideea sa faci o aplicatie care sa vorbeasca in locul tau. Ar trebui sa contina o masina Turing. Si-ar trebui sa-ti asculte conversatiile si sa fie capabila sa-nvete. Gata, de maine te-apuci de lucru.

Promotia s-a epuizat,
imi pare rau. :(
-100
RON